Western Union si Banca Transilvania au lansat astazi, in premiera in Romania, serviciul de transfer de bani prin Internet Banking.

„Noul serviciu aduce in plus un comision de transfer mai avantajos pe langa beneficiile asigurate deja de Western Union: accesul la o retea ce acopera 200 de tari din intreaga lume, o experienta de peste 160 de ani in transferurile financiare si siguranta celor mai stricte standarde internationale de conformitate”, a explicat Daniela Budurea, Country Director Western Union Romania si Bulgaria.

Serviciul este accesibil clientilor Bancii Transilvania care au un cont deschis in lei, euro si/sau dolari. Acestia pot trimite bani atat in strainatate, in reteua globala Western Union din peste 200 de tari si teritorii din lume, cat si in Romania, direct din conturile personale, prin serviciul Internet Banking BT24. Se pot, de asemenea, primi sume de bani trimise prin Western Union din reteaua internationala sau locala, care vor fi virate direct in conturile personale ale destinatarilor.