Primul magazin C&A din Braila va fi inaugurat peste doua zile, pe data de 5 aprilie, in cadrul centrului comercial Promenada Mall. Acesta este cel de-al 19-lea magazin pe care retailerul international de moda il deschide in Romania.


Pozitionat la intrarea in mall si beneficiind de o suprafata de 1.250 de metri patrati, noul magazin C&A ofera, la debutul pe piata locala, reduceri de 20% in intervalul 5-8 aprilie. „Deschiderea magazinului C&A se inscrie in strategia noastra de business, care pune accent pe dezvoltarea zonei de moda prin aducerea de noi branduri internationale pozitionate deja in preferintele si asteptarile consumatorilor din aceasta regiune”, declara Dragos Chirita, Marketing Manager Promenada Mall Braila.

Promenada Mall a intrat in portofoliul fondului de investitii sud-african New Europe Property Investments (NEPI) in 2009. In urma unei investitii in valoare de 7,2 milioane de euro, centrul comercial a devenit, anul trecut, principala destinatie de cumparaturi si divertisment din sud-estul Romaniei, si unul dintre cele mai mari proiecte regionale de retail la nivel national.

European Retail Park este cel mai mare proiect regional de retail din sud-estul Romaniei, cu o zona totala de acoperire de peste 1 milion de persoane. Centrul comercial este amplasat pe o suprafata totala de aproximativ 126.000 mp si are o suprafata construita de 70.000 mp. European Retail Park Braila este amplasat pe Drumul European 577, la 5 minute de centrul orasului Braila si la 15 de minute distanta de Galati.

Promenada Mall Braila reprezinta componenta principala a parcului comercial European Retail Park Braila, alaturi de alti trei mari operatori: Altex, Carrefour si Bricostore.

Parte a COFRA Holding AG Elvetia, C&A este un retailer de moda international, cu 1.500 de magazine raspandite pe teritoriul a 20 de tari europene. In total, compania C&A are peste 40.000 de angajati. Pe piata din Romania, C&A a intrat in anul 2009.