Ciprian Enea, consultant la besttourism.ro, este primul roman care a realizat un Top al celor mai frumoase 100 de destinatii ale lumii, prilej cu care a vizitat peste 100 de tari. Astazi ne prezinta Belek.

Belek se afla la doar o aruncatura de bat de Antalya si este recunoscut pentru hotelurile sale ultraluxoase. Aproape toate marile lanturi hoteliere au aici cate un ,,reprezentant” de top. La Rixos, de exemplu, merg vipurile dornice sa se cazeze la faimoasele casute cu piscina si gradina privata. Adam si Eva este un hotel destinat in exclusivitate adultilor. Despre el se spune ca la ultimul etaj se  intampla multe nebunii… Iar ultima ,,fita”  in materie de lux este celebrul Maxx Royal, dat partial  in folosinta  in luna mai a acestui an.  Camera standard are minimum 80 de metri patrati, locul dispune de casute pe apa, sub care se afla nisip adus tocmai din Oceanul Indian, si fiecare accesoriu e facut  in exclusivitate de una dintre marile case de moda ale lumii. Tot la Belek se mai afla si un mare amfiteatru antic, Aspendos, folosit chiar si  in zilele noastre pentru concerte, festivaluri sau diverse alte evenimente, dar si cateva terenuri de golf omologate la nivel international. Daca nu stiti sa jucati, puteti sa va  inscrieti la un curs.

P.S. Aveti grija pe unde calcati, sunt enorm de multe soparle si cameleoni.

Un sejur incluzand transportul cu avionul, 7 nopti cazare, hotel 5 stele, all inclusiv, costa de la 395 de euro prin programul Antalya all inclusive pentru toti.  Detalii pe www.christiantour.ro.