Sănătatea corpului este oferită de un ansamblu uimitor de organe denumit tractul digestiv. Acesta pornește de la gură, trece prin esofag, stomac și apoi în intestinul subțire, care este lung de 7-8 m. Este o cale destul de lungă pentru alimente. Totul trebuie să fie digerat la momentul oportun. Procesul alimentației și digestiei este o operă de artă, simplă și eficientă.”

“Alimentația defectuoasă produce corpului dvs. daune și chiar dezastre, eliminând orice disciplină. Majoritatea oamenilor sunt conștienți doar de primii pași ai acestui proces, sunt conștienți doar de gustul și textura alimentului de la gură până în gât. Astfel, avem 2 pași de bunăstare, urmați de alți zece de suferință”.

Copiii aleargă toată ziua și aproape că nu obosesc niciodată. De unde credeți că au atâta energie? Da, sunt tineri, dar cel mai important, nu au toxine în corp. Nu au 40 de ani sau mai mult de absorbție a toxinelor care migrează din reziduurile fecale stagnante din intestinul gros poluând sângele, limfa, organele și celulele țesuturilor.

Aveți cumva respirație urât mirositoare? Dacă da, aceasta nu este produsă doar de alimentele pe care le consumați la micul dejun! Ea ar putea fi de asemenea rezultatul a ceea ce ați mâncat acum o lună… sau chiar anul trecut! Amintiți-vă că aerul cald se ridică din abdomen și iese afară pe gură. Are cineva o bomboană mentolată? Nu vă lăsați păcăliți… bomboanele mentolate, pastele de dinți și apa de gură sunt doar măsuri temporare care maschează simptomele, dar nu ajung la adevărata problemă, care este de fapt acumularea de toxine în organism.

Citeste mai mult pe fitness-nutritie.ro

Citeste si Starea de sănătate (II) – Antioxidanţii