Automotive Forum Romania aduce la această manifestare economică parteneri și lideri în industria auto, furnizori de servicii dedicate industriei, organisme de certificare, companii de consultanță financiară și instituții ale statului.


'Acest forum își propune să faciliteze cooperarea și dialogul direct dintre producătorii naționali și străini din industrie și se adresează atât producătorilor de automobile și componente, cât și prestatorilor de servicii conexe, destinate direct industriei auto', anunță Anca Vlad, Event Manager.


Alături de companii din România vor participa firme din Polonia, Germania, Serbia, Slovacia, Ungaria, Anglia și vor fi prezenți 300 de specialiști și manageri care vor lua parte la 4 conferințe, 8 workshopuri, 2 sesiuni de întâlniri business to business și vor analiza cele mai importante tendințe tehnologice, cu impact pe piața locală.

În cadrul conferințelor, reprezentanți ai Renault Technologie Roumanie, ACAROM, Automotive Cluster Serbia, Noerr Romania, Consiliile Județene Timiș și Arad, vor susține prezentări de noi produse și soluții din industria auto.

Vor avea loc și dezbateri ale unor subiecte legate de leadership și management coaching alături de Bogdan Comănescu de la Accelera Business Strategy. Pe parcursul Forumului va avea loc și o prezentare a Școlii de Conducere Defensivă și Pilotaj deținute de renumitul pilot de raliuri român, Titi Aur.

În fiecare din cele două zile dedicate evenimentului se vor putea programa, prin intermediul organizatorilor, întâlniri de tipul Business to Business între participanți, astfel încât Automotive Forum România poate reprezenta o șansă pentru micii producători din industria auto de a-și expune ofertele marilor companii în domeniu, asigurând astfel vizibilitatea propriei companii în mediul de afaceri.

Conferințele vor fi moderate de Marius Ghenea, cel mai cunoscut antreprenor și profesor de antreprenoriat român, în timp ce importante organizații care reprezintă producătorii de componente auto, alături de specialiști în domeniu și marii producători de autoturisme au fost invitați să vorbească despre inovațiile industriei pentru anul 2015.


Industria auto românească are un impact major asupra economiei naționale prin cele peste 600 de companii producătoare de componente și a urcat anul trecut cu 20%, la aproape 16 miliarde de euro, potrivit datelor Asociației Constructorilor de Automobile din România (ACAROM).