Într-o curbă la dreapta, artista în vârstă de 34 de ani a intrat cu maşina sub un tir. Şoferul susţine că a încercat să evite impactul şi a tras de volan, dar nu a reuşit. Artista s-ar fi aflat singură în maşină.

Mai multe echipaje de salvare au ajuns la locul nenorocirii, dar cântăreaţa nu mai sufla.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Horea" Mures, Mihai Gagyi, pompierii au intervenit la fata locului cu o autospeciala pentru descarcerare, o autospeciala cu apa si spuma si o ambulanta SMURD.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă, 5 octombrie, în jurul orei 13.45. 

Cântăreața de 34 de ani revenea acasă, după ce vineri noapte a cântat la o nuntă în Braşov.

Conform polițiștilor, oboseala s-ar părea că a fost cauza acestui accident. Ramona Fabian a pierdut controlul volanului și a lovit un TIR într-o curba la dreapta, în localitatea Mihai Viteazu

Ramona Fabian, o tanara interpreta a cantecului popular din Ardeal, s-a nascut si a copilarit in Targu Mures, avand originile in Campia Transilvana.

Pe site-ul de socializare Facebook, prietenii, cunoscuţii şi apropiaţii au postat deja sute de mesaje de condoleanţe.  „Încă sunt în stare de şoc şi nu pot să-mi revin, nu-mi vine să cred! Dumnezeu să te odihnească în pace şi să te aşeze în rândul celor drepţi! Condoleanţe familiei îndoliate!”, a postat Alexandra Rusu. „Ce frumoasă, talentată, veselă şi plină de energie erai. D-zeu să te odihnească în pace”, „Raiul e mai frumos acum, dar tu o să ne lipseşti mult”, a scris Manuela Suciu.