Cel de-al 12-lea magazin Decathlon din România va fi deschis în Shopping City Sibiu către finalul acestui an. Referitor la Shopping City Suceava, pentru a acomoda aici magazinul Decathlon vor fi necesare relocări ale unor chiriaşi şi reconfigurarea unor spaţii, lucrări care vor fi de durata. (...) Ne aşteptăm ca noile locaţii să genereze o creştere puternică a traficului de vizitatori în ambele centre comerciale", a declarat Graham Kilbane, directorul operaţional al ARGO.

Magazinul Decathlon din Sibiu va avea o suprafaţă de retail de 2.600 metri pătraţi şi o gamă de peste 15.000 de produse pentru peste 50 de sporturi. Suprafaţa prevăzută pentru magazinul din Suceava este de 1.600 metri pătraţi.

ARGO este unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail din România, cu patru centre comerciale deţinute în Sibiu, Suceava, Iaşi şi Oradea.

În Era Shopping Park Iaşi, Decathlon deţine o unitate de sine stătătoare.

Decathlon este o companie franceză, prezentă în peste 15 ţări cu peste 400 de magazine. Brandul aparţine familiei Mulliez, care deţine şi hipermarketurile Auchan, magazinele Kiabi şi cele de bricolaj Leroy Merlin. Retailerul de articole sportive a intrat pe piaţa din România în anul 2009, iar cu cele două noi magazine din Sibiu şi Suceava, va ajunge la o reţea de 13 unităţi pe plan local.

ARGO este unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail şi centre comerciale din Europa Centrală şi de Sud-Est, deţinând proiecte ce totalizează peste 340.000 metri pătraţi.