Da, in planul iubirii, sentimentele si noile aventuri vor navali in viata noastra fara avertismente, brusc. Dar vor fi trairi a caror intensitate va atinge cote inimaginabile. Dar atentie! Nu va lasati furat de peisaj, cum se spune, si nu va pierdeti capul!

In general, anul care va veni promite multe in dragoste si in domeniul creatiei. Va fi un an plin de emotii, dar principala surpriza va consta in faptul ca astrele va vor provoca sa va ascundeti adevaratele sentimente si stari de spirit. De aceea, in comunicarea cu ceilalti nu merita sa acordati prea multa incredere primei impresii.

Pentru ca aparent, ceilalti vor incerca sa pozeze calmul, ba chiar indiferenta, dar in adancul lor vor fi agitati. De aceea, izbucnirile lor emotionale si nervoase vor fi de maxima intensitate si vor veni pe neasteptate.

Mai mult, propriile sentimente vor ramane o perioada lunga de timp neobservate chiar si de dumneavoastra: ele vor mocni in suflet, de unde vor tasni la suprafata la un moment dat, fara avertimente, spre uluirea dumneavoastra si a celor din jur. Incercati sa evaluati situatia nu doar cu inima, dar si cu mintea. Va fi mai bine in anul care vine. Sau incercati macar sa nu luati decizii pripite.

In afaceri nu trebuie sa va bazati pe promisiunile altora sau pe planuri comune. Oricum, exista sanse mari ca multe din proiectele prevazute pentru 2017 sau care vor aparea pe parcursul urmatoarelor 12 luni sa fie anulate in ultimul moment sau sa fie date peste cap. Iar de vina nu este atat soarta nemiloasa, cat puseurile de furie, justificate sau nu, care ii vor determina pe partenerii dumneavoastra sa isi schimbe punctul de vedere.

Nimic nu va putea stavili aceste iesiri. De aceea, pentru a  nu pierde timp cautand vinovati, luati in calcul acest moment si in tot ceea ce intreprindeti bazati-va in primul rand pe dumneavoastra. Alta tendinta a anului viitor va fi conturata de confruntarea dintre Jupiter si Uranus si care se va resimti pe durata intregului an. In prima jumatate a anului, ambitiile personale vor fi impinge pe plan secund orice interese sociale. Prioritate vor avea propriile idei, propriile obiective.

Lucrurile se vor schimba, oarecum, in a doua jumatate a anului, cand circumstantele vor impune sa fie respectata si parerea altora. Pe scurt, 2017 va aduce cu sine rasturnari bruste de situatii si evenimente rasunatoare. Iar pentru ca anul sa fie unul de succes pentru dumneavoastra, mizati in primul rand pe forte proprii. Si nu va lasati prada emotiilor, care pot anihila vocea ratiunii.