Berbec

O zi buna. Trebuie sa fiti printre oameni, pentru a rezolva cele mai importante probleme, pentru a clarifica lucrurile. Puteti sa aveti incredere in intuitia dumneavoastra, dar nu va consumati energia pe chestiuni inutile sau minore. Poate trebuie sa actionati pentru a nu pierde oportunitata ivita. Verificati cutia postala si posta electronica, poate ati primit o informatie extrem de utila. Acasa, cei dragi cer mai multa atentie din partea dumneavoastra.

Taur

Fiti deschis in dialogul cu ceilalti pentru a nu scapa sansa de a primi informatii sau o propunere interesante. Astfel va puteti dezvolta afacerea. Cu colegii trebuie sa va consultati in chestiuni unde ei sunt mai competenti. Este o zi in care invatati de la altii. Un moment bun si pentru a face ordine, acasa si la birou. In general, astazi trebuie sa va ocupati de treburi practice. Aveti grija de sanatate si evitati stresul. O seara in compania prietenilor si a persoanei iubite va fi perfecta.

Gemeni

Pentru a va atinge scopul trebuie sa munciti din greu, dar eforturile dumneavoastra nu vor trece neobservate de colegi si sefi, ceea ce va va cosolida reputatia profesionala. Banii sunt subiectul zilei. Tinant cont de miscarea planetei Mercur, aceasta zi poate fi considerata ca fiind destul de buna pentru cumparaturi, semnarea de contracte si acorduri, completare de doumente, plasa unor facturi. Mergeti la cumparaturi, completati rezervele de acasa.

Rac

Este o zi potrivita pentru a va pune in ordine sentimentele si emotiile, pentru a-i linisti si a le aduce bucurie celor la care tineti in mod deosebit. Astazi veti atrage atentia prin faptul ca nu veti actiona asa cum sunt obisnuiti ceilalti, ci mult mai frumos. Va merge din plin astazi, dar nu trebuie sa cumparati decat "necesarul" pentru treburile in curs. Bunatatea este o alta latura care se va manifesta din plin astazi, cu efectul dorit asupra celor din jurul dumneavoastra.

Leu

In primul rand, rezolvati problemele personale, de acasa si familiale. Discutii multe in special in familie, cu cei aproapiati, copiii si parintii. Daca vi se ofera ocazia sa faceti ceva de unul singur, nu scapati ocazia. Linistea si posibilitatea de a alege ce doriti este cea mai buna varianta pentru a aceasta zi. Odihna va va ajuta sa va refaceti fortele si sa va ganditi la urmatoarele actiuni.

Fecioara

Emotiile se concentreaza pe colectiv sau grupul de persoane unde va desfasurati activitatea sau va petreceti timpul liber. Este bine sa acordati atentie unor planuri si idei mai vechi, sa umpleti un gol. La birou puteti angaja discutii sau chiar negocieri in vederea extinderii afacerii la care lucrari impreuna cu partenerii.

Balanta

Ceva v-ar putea determina astazi sa faceti o analiza activitatii profesionale, ajungand la concluzia ca este timpul pentru o regandire sau chiar schimbare a locului de munca. Oricum, perspectivele dumneavoastra sunt bune, pe un drum promitator. Poate apare o colaborare avantajoasa, poate primiti dividende de la niste proiecte anterioare. Intr-un cuvant, astazi veti castiga ceva. Nu va temeti de schimbari, ca sa nu regretati mai tarziu oportunitatea ratata. 

Scorpion

Veti lua o hotarare deosebit de importanta. Poate impins de imprejurari sau de sentimentul ca este timpul sa lasati trecutului sperantele neimplinite si sa va cautati fericirea intr-un proiect nou sau alta relatie. Nu igorati semnele de simpatie care razbat din diferite directii si nu grabiti evenimentele. In toate chetiunile importante incercati sa ocupati o pozitie dominanta, dar tinant cont si de interesele celeialte parti. Acordati mai multa atentie propunerilor care vin din partea unor oameni pe care ii cunoasteti de mult.

Sagetator

O zi agitata, cu discutii in contradictoriu, ba chiar certuri. Tensiunea se simte pretutindeni in jurul dumneavoastra. Aveti senzatia ca va pier puterile, ca banii dispar. Pana spre seara insa, lucrurile vor revenit la normal. Un rol important in a depasi clipele de disconfort il vor juca hainele pe care le veti imbraca.

Capricorn

Parteneriatul joaca acum un rol cheie in cele mai importante probleme. Daca puteti, transferati initiativa celui care se descurca la fel de bine ca dumneavoastra in afacerea angajata. Navigati pe cursul evimentelor si nu va straduiti prea mult- totul va iesi foarte bine fara eforturi deosebite. Este o perioada buna pentru dragoste, dar nici aici nu trebuie sa va grabiti. Astazi va puteti indeplini una dintre dorintele dumneavoastra.

Varsator

Toate activitatile, schimbarile si planurile trebuie dezbatute cu partenerii. Este mai bine sa nu va izolati. Munca in colectiv va fi mai eficienta si mult mai placuta. Relatiile de munca si cele personale se pot impleti in mod fericit, sa va completeze viata cu emotii. Nu ignorati factorul emotional in special cand trebuie sa ajungeti la o intelegere cu cineva sau cand trebuie sa va convingeti interlocutorul. Seara o puteti petrece impreuna cu rudele, in compania unor prieteni foarte apropiati sau, de ce nu, in bucatarie preparand ceva cu totul special.

Pesti

Se poate spune ca este o zi a reusilor: succesul va va urma la tot pasul, atat la serviciu, cat si acasa. Reusiti sa va dozati emotiile, astfel incat cu atentie si pricepere veti duce la bun sfarsit tot ce va propuneti. Atentie insa, nu va grabiti, faceti totul cu calm. Mai ales ca exista riscul sa va certati cu cineva.