Berbec

Pasiunea pentru risc si senzatii noi va indeamna la actiuni nesabuite si chiar periculoase. Aveti suficienta energie, iar mintea dumneavoastra inventiva va emite numeroase idei, care, daca au o oarecare legatura cu popuritatea dumneavostra, va vor ajuta in misiunea dumneavoastra. Dar astazi este una din acele zile cand ura sau rautatea cuiva poate distruge bunul mers la lucrurilor. Alegeti cu intelepciune cercul partenerilor de discutii si fiti atent la ton. In relatiile personale, farmecul joaca un rol special.

Taur

Va ganditi numai la treburile casnice, la necesitatea de a face niste schimbari, niste achizitii, cand de fapt ar trebui sa fiti preocupat exclusiv de cariera. Este bine sa va urmati ambitiile, chiar daca partenerul de viata si familia se opun. Nu va lasati influentati. Poate va trebui sa intreprindeti ceva ce nu v-ati propus ieri. Sau si una si alta. La serviciu sunteti apreciat, dar asta va multumeste, oare? Nu fiti modest, amintiti cine este autorul ideilor care a urnit, practic, afacerea din punctul mort in care ramasese.

Gemeni

La locul de munca, la soala sau acolo unde va desfasurati activitatea, vor fi suisuri si coborasuri. Actionati fara sa va grabiti si fara sa va agitati. Oamenii vor avea reactii exagerate la fleacuri. Nu incercati sa lamuriti nimic. Este periculos si imprevizibil. Aentie cu noile cunostinte. Cele mai bune rezultate le veti obtine lucrand independent. Fiti pregatiti - in cazul aparitiei unor probleme, dumneavoastra veti prelua coordonarea situatiei. Nu rezolvati nimic din mers. In acelasi timp, nu refuzati ofertele care vin. Promiteti un raspuns peste cateva zile.

Rac

Puteti rezolva o problema mai veche. Va vor ajuta cunostintele acumulate, relatiile si aptitudinile. Nu incepeti proiecte noi, pentru a evita cheltuieli inutile si regrete. In discutiile cu partenerul de viata evitati subiectele delicate. Incercati sa va odihniti mai mult, sa analizati informatiile, sa urmariti vestile. Nu faceti achizitii importante si nu reparati calculatorul. Daca vreun aparat electrocasnic isi face de cap, scoateti din priza.

Leu

Aveti treburi pana peste cap! Luati-le in ordine, in functie de importanta, chiar daca nu va convine. Pe plan sentimental apar nerabdarea, dorinta de placeri puternice, instincte animalice, competetia si victoriile. Ganduri si idei ciudate, pecare veti dori sa le experimentati, totusi. Cu cat sunteti mai interesat de ceva, cu atat mai posibile devin circumstante imprevizibile.

Fecioara

E posibil sa aveti noroc in chestiuni financiare sau se contureaza o colaborare avantajoasa. Esential este sa nu ramaneti in umbra, sa vorbiti despre planurile dumneavoastra, despre ideile pe care le aveti. Daca in plan profesional sunteti capabil sa vedeti esenta lucrurilor, in situatii emotionante sunteti vulnerabil. Evitati certurile daca simtiti ca nu stapaniti situatia sau sunteti ocupat cu altceva.

Balanta

Reusitele de astazi ar putea fi legate, intr-un fel sau altul, de simpatia si protectia persoanelor care au dorit sa va ajute. Tot ce doriti sa demonstrati va atrage atentia. Fermecati, trezit interesul, intrigati. Puteti simti aparitia unui nou plan in viata dumneavoastra, dar care, deocamdata, nu este foarte clar.

Scorpion

Trebuie sa folositi toate sansele, relatiile, sfaturile, dar nu va grabiti sa va oferiti serviciile. Este momentul sa-i deranjati si pe ocrotitorii dumneavoastra: vor intelege ce asteptati de la ei. O zi buna pentru o calatorie la distanta. Nu scapati oportunitatea de a va bucura de placerile vietii. Nu va schimbati planurile numai pentru ca cineva asa vrea.

Sagetator

Sunteti "asaltati" de idei, dintre cele mai promitatoare. Va indreptati spre apogeul posibilitatilor oferite de cariera si de recunoastere din partea societatii. Folositi aceasta zi pentru a lansa cateva baloane de incercare in diferite directii. Nu va limitati la o singura activitate. Chestiunile financiare reclama o atentie suplimentara. Trebuie sa aveti grija de rezerve si sa reduceti riscurile financiare din treburile curente. Puteti face cumparaturi.

Capricorn

Trebuie sa va ganditi la viitor. Valoroase sunt ideile noi, inedite. Reusiti in tot ceea ce faceti, mai ales daca trebuie sa convingeti pe cineva sau sa fermercati. Si nu va veti plictisi. Cele mai importante calitati - incapatanarea si abordare creativa. Imbracati-va in culori vii, haine frumoase. Aveti nevoie de o un stare de spirit si de complimente. Este contraindicat sa stati intr-un singur loc. Comunicarea virtuala nu o va inlocui pe cea reala.

Varsator

Trebuie sa fit la curent cu tot ceea ce are legatura cu dumneavoastra, dar nu trebuie sa va consumati inutil rezerva de energie. Incepeti sa va agitati de indata ce simtiti avantaje. Fixati stacheta mai sus si nu va pierdeti in fleacuri. Singurul lucru care va preocupa este acela de va imbunatati calitativa viata. Daca partenerul dumneavoastra este ambitios, neatentia dumneavoastra ar putea fi gresit interpretata.

Pesti

Cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa observati pe de margine derularea evenimentelor. Daca realitatea dumneavoastra se schimba, nu in cea mai buna directie, iar daca acest lucru va fi in avantajul dumneavoastra, doar dupa un oarecare disconfort. Cu cat sunteti mai vizibili, cu atat creste posibilitatea de a primi alte indatoriri.