Lansat oficial în România la jumatatea lunii octombrie, smartphone-ul supra-dimensionat HTC One max poate fi achizitionat acum de la magazinul online Orange.

Fanii terminalelor mari se pot bucura de un design apreciat, precum si de functionalitatile si performanta multi-premiatului HTC One, într-o noua dimensiune. HTC One max dispune, în plus fata de terminalul HTC One, de functia Fingerprint Scan, ce simplifica deblocarea telefonului, iar cunoscutele functii HTC BlinkFeed, HTC Zoe si HTC BoomSound continua sa ofere cea mai buna experienta smartphone, acum pe un ecran de 5,9 inci, împreuna cu interfata îmbunatatita HTC Sense 5.5.

HTC One max poate fi achizitionat online la pretul standard de 615 euro sau la un pret începând de la 215 euro împreuna cu un nou abonament Orange.

Tot în exclusivitate la Orange, fanii smartphone-ului HTC One pot opta pentru o noua culoare a acestui device. HTC One este acum disponibil la magazinul online Orange si în varianta Vivid Blue. Pretul standard al telefonului este de 539 euro, iar pretul cu un abonament nou începe de la 139 euro.