Shop&Go Armand Cainescu 26 va fi situat pe Strada Armand Calinescu, Nr.26, Sector 2, Bucuresti si va avea o suprafata de vanzare de aproximativ 111mp.

Shop&Go Calea Dragasani 5 va fi situat pe Calea Dragasani, Nr.5, Bl. MS1, Pitesti, Judetul Arges si va avea o suprafata de vanzare de aproximativ 112mp.

Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine,iar noul concept Shop&Go vine in intampinarea clientilor care doresc sa-si faca cumparaturile rapid, din imediata proximitate a locuintei sau in drum spre casa.

Mega Image ofera pe piata prin conceptul Shop&Go si posibilitatea celor care vor sa devina antreprenori sa preia un magazin Shop&Go pe care sa-l gestioneze. Mega Image pune la dispozitie experienta sa in retail, in timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fara riscurile de a incepe de la zero.

Mega Image inchide astfel luna iulie cu 6 magazine nou deschise, din care 2 Mega Image si 4 Shop&Go.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde 238 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (144) si Shop&Go (94).

Parte din Delhaize Group, Mega Image isi propune sa ofere, in fiecare zi, servicii de calitate si o sortimentatie de produse hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi accesibile.