Infiintata in 2008, compania romaneasca a cunoscut anul acesta o dezvoltare semnificativa, concretizata prin realizari de top in real-estate - segmentul rezidential:

• extinderea portofoliului cu doua proiecte de top, in exclusivitate, cu o valoare totala de 39 milioane euro: 49 Gafencu, in Herastrau si Residence du Lac, in Frumusani;
• intermedieri in valoare de 14 milioane euro corespunzator celor 136 apartamente vandute in 2014 (o valoare medie de 103.000 eur/apartament);
• vanzarea apartamentului de tip penthouse construit la cea mai mare inaltime din Romania (92m de la sol), situat la etajul 25 din Asmita Gardens.

“Infiintata in 2008, chiar la debutul crizei financiare si imobiliare, Premier Estate s-a adaptat rapid noii situatii, specializandu-se initial pe vanzarea apartamentelor in reorganizare judiciara sau in insolventa. Incepand din 2013, o data cu revenirea apetitului pentru investititii imobiliare, portofoliul companiei s-a extins cu proiecte noi, in special proiecte scumpe de nivel medium - high, extrem de atractive. A contat foarte mult flexibilitatea si capacitatea companiei de a se plia noului val dar si serviciile integrate, de la consultanta si promovare, la project management si intermediere” a declarat Andreea Comsa, managing director Premier Estate.

Compania detine in portofoliu apartamente si vile pentru clienti cu cerinte si bugete variate, de la apartamente de lux in complexuri exclusiviste precum 49 Gafencu, Ibiza Sol, Asmita Gardens, pana la locuinte cu preturi mai accesibile, in complexul rezidential Citadella Titan. In medie, valoarea minima a unui apartament este de 850 euro/mp (pentru un apartament de doua camere in Citadella Titan), iar valoarea maxima poate ajunge pana la 2.500 euro/mp pentru un apartament la etajele superioare ale ansamblului 49 Gafencu, ce ofera o priveliste unica asupra parcului Herastrau.

Pentru proiectele aflate in gestiune, Premier Estate ofera clientilor sai posibilitati de finantare atractive si diversificate. Viitorii proprietari pot alege finantarea atat prin credit bancar cu dobanzi preferentiale, cat si prin rate la dezvoltator cu avans minim si dobanda 0. In prezent, compania detine in portofoliu proiectele Asmita Gardens, Ibiza Sol, Citadella Titan, 49 Gafencu, Perla Residence, Residence Du Lac si Green City.