Novensys a inregistrat o cifra de afaceri de 28 milioane de euro in 2011, in crestere cu 40% fata de anul precedent.  Veniturile companiei ajung la un nou maxim istoric dupa o scadere la 19,4 milioane de euro in 2010 fata de 21,3 milioane euro in 2009, anul cu cele mai bune realizari. Cresterea a provenit din serviciile asigurate pentru marile companii de retail, in jur de 30%, urmata indeaproape de cea de servicii profesionale si  industria utilitatilor (gaz, energie electrica, apa).


Se observa o crestere a cererilor in zona CRM, partenerii nostri devenind constienti ca solutiile IT ii pot ajuta sa optimizeze costurile in conditiile pastrarii sau imbunatatirii serviciilor oferite clientilor. Pentru  2012 ne propunem sa ramanem integratorul nr 1 in retail, la fel ca in ultimii 2 ani, si in acelasi timp sa investim puternic in dezvoltarea unor solutii pentru logistica, transport si distributie” afirma Cezar Golumbeanu, CEO & President of the Board. Printre ultimele proiecte in care Novensys a fost implicat se numara dezvoltari de sisteme pentru companii ca Synevo, Maguay, Provision, Dedeman. etc. Recent compania a preluat divizia Microsoft Dynamics de la Ager Solutions.

Cu o experienta de 15 ani in domeniu, Novensys este specializat in integrarea propriilor aplicatii cu cele mai inteligente solutii pentru managementul informatiei de la marii dezvoltatori de tehnologie la nivel international”. Compania este Gold Partner Oracle, Gold Partner Microsoft, Advanced Business Partner IBM, Platinum Partner PSION, Business Partner pentru furnizorii Motorola, Zebra, Datalogic, Printronix si membru al Microsoft Dynamics President’s Club 2011. Portofoliul Novensys reuneste platforme software si infrastructura hardware pentru Enterprise Resource Planning, Supply Chain Management, Customer Relationship Management, Business Intelligence si Field Services.