Haine in valoare de 15.000 de dolari. Atat a furat Lindsay Lohan in timpul filmarilor pentru Scary Movie 5. Nu este vorba de suma cheltuita in timpul unei sedinte de shoping, ci de valoare obiectelor vestimentare destinate personajului, dar cu care actrita a plecat, pur si simplu, acasa.


Un detaliu care nu vine in favoarea vedetei, cunoscuta drept cleptomana. „Hainele erau pe port-mantouri. Rochii, fuste, compleuri si multe alte lucruri au disparut. Cred ca Lindsay s-a gandit ca are dreptul sa le ia, asa cum iei sapunul de la hotel, sau papucii de unica folosinta. Toti actorii stiau asta, dar producatorii au considerat gestul dreptul pretul platit pentru ca au lucrat cu Lindsay”, a relatat o sursa pentru National Enquirer.

In acelasi timp, producatorii se pot considera fericiti ca au reusit sa filmeze episoadele cu Lindsay. Potrivit aceleeasi surse, actrita nu a fost foarte incantata de rolul incredintat. Ca atare, nu s-a prezentat la filmari. S-a razgandit numai dupa ce a primit amenitari cu urmarirea in instanta. Insuri Charlie Sheen, care nu face parte dintre actorii disciplinati, s-a temut ca Lindsay nu-si va face aparitia.

Daca la inceputul anului 2012, vedeta a dat de inteles ca este pregatita sa revina in marea lume a cinematografiei, de cate luni totul s-a schimbat. Se pare ca, pe langa disputele cu parintii si absenta pe de platourile de filmare, Lindsay a revenit, dupa toate aparentatele, la vechile obiceiuri.