Producatorul de solutii informatice pentru afaceri Siveco Romania a anuntat ca anul 2010 i-a adus o majorare a cifrei de afaceri cu 44 milioane de lei, reprezentand un avans de 20% fata de anul anterior, la 259 milioane de lei. Compania a incheiat pe parcursul anului trecut 100 de contracte noi.
 
"Pentru 2011, compania SIVECO Romania are deja asigurata o stabilitate financiara si operationala solida datorita contractarii in 2010 a unor proiecte multianuale in domeniul eLearning, eCustoms, eAgriculture, eHealth, Credit Bureau in tari cu mare potential din zona Africii de Nord, Orientul Apropiat si Mijlociu, CIS si pentru institutii importante ale Comisiei Europene. O alta directie esentiala de dezvoltare o reprezinta proiectele depuse pe fonduri structurale - atat in Romania, cat si la nivel european", a declarat intr-un comunicat presedintele si directorul general al Siveco Romania, Irina Socol.
 
Actionarii Siveco Romania sunt compania Siveco Netherlands, cu 42,2% din actiuni, PEF V Information Technolagy (Luxemburg) - 22,5%, Intel Capital (Cayman) Corporation (Insulele Cayman) - 10%, Irina Socol - 10,98%, Mihail Radasanu - 7,62%, Siveco Romania - 3,75%, Gabriel Ilia - 2,68%, Daniela Bichir - 0,14% si Ecaterina Crusti - 0,14%.