Bitdefender, liderul pieţei locale de soluţii antivirus, anunţă că produsul Bitdefender Internet Security a obţinut cel mai mare punctaj pentru a şasea oară de la începutul anului trecut până în prezent în evaluarea AV-TEST, cea mai severă testare din industrie.Potrivit sursei citate, runda de teste desfăşurată în lunile martie-aprilie a plasat Bitdefender pe locul întâi, cu 17 puncte obţinute dintr-un maximum de 18 puncte posibile, în faţa altor 21 de produse antivirus, printre care Eset, Kaspersky, Microsoft şi Symantec.

În cadrul celei mai recente sesiuni de evaluare, Bitdefender a primit punctaje maxime la testarea capacităţii de protecţie şi de reparare a sistemului după o infecţie, fiind recunoscut, de asemenea, drept unul dintre cele mai uşor de folosit produse.

La evaluările AV-TEST din 2011 şi 2012, Bitdefender Internet Security s-a clasat pe primul loc în şase din cele şapte sesiuni de testare derulate.

AV-TEST, instituţie cu sediul în Magdeburg, Germania, este unul dintre cele mai respectate şi reputate laboratoare de testare independente din lume pentru produse antivirus şi antispyware, resursa de referinţă pentru domeniul securităţii informatice.

Bitdefender este producătorul uneia dintre cele mai performante şi eficiente game de soluţii de securitate pentru internet atestate pe plan internaţional.