Soferii români pot identifica toate parcările publice de utilitate generală la nivelul întregii tări prin intermediul telefonului mobil, conform aplicatiei Auto.ro.

Soferii români accesează tot mai mult serviciile auto de care au nevoie direct din cadrul telefonului mobil. Pentru a veni în sprijinul acestora, Auto.ro a extins sectiunea Parcări din cadrul aplicatiei de mobil oferind localizarea pe hartă a celor mai apropiate parcări de locul în care se află.

Dacă până în prezent Soferii doreau în cea mai mare parte să localizeze benzinării, spălătorii, taxi-uri, vulcanizări Si service-uri prin intermediul telefonului mobil, odată cu extinderea sectiunii Parcări realizat cu sprijinul oferit de către autoritătile locale, aceStia vor putea localiza toate parcările existente în România, conform aplicatiei Auto.ro.

Tehnologia aplicatiei de mobil facilitează accesul Soferilor la o gamă vastă de servicii auto de care ar putea avea nevoie oriunde în tară. Principalele servicii auto accesate de peste 110.000 de posesori de telefoane mobile sunt: benzinării, vulcanizări, spălătorii, service-uri, taxi-uri, asistentă rutieră, promotii la serviciile auto oferite Si parcări.

“Gradul de utilizare, numărul ridicat de descărcări Si review-uri pozitive confirmă faptul că soferii români s-au adaptat rapid la facilitătile oferite de aplicatia Auto.ro bazată pe serviciile din domeniul auto. Pentru a întări această convingere am extins sectiunea Parcări cu sprijinul primit din partea autoritătilor locale care ne-au oferit listele oficiale de parcări la nivelul întregii tări Si le multumim pentru sustinere”, a afirmat Bogdan Axinia, general manager auto.ro.