Sonae Sierra l-a numit pe Alberto Bravo in functia de Managing Director responsabil de Property Management în România, se arata intr-un comunicat al companiei. Bravo cumuleaza astfel aceast functie cu poziţia sa actuală de Managing Director responsabil de Property Management în Spania.


Alberto Bravo va coordona departamentul de Property Management al Sonae Sierra în România şi Spania, coordonând departamentele de Leasing, Marketing, Management Juridic şi Operaţional.

Alberto Bravo s-a alăturat Sonae Sierra Spania în 1999 ca Operations Regional Manager şi a ocupat diferite poziţii de atunci. Este Head of Property Management al Sonae Sierra în Spania din 2009 şi a fost numit Managing Director and Country Representative al companiei în 2010. Este licenţiat în Drept şi deţine o Diplomă de Master în General Management, obţinută la London Business School. Înainte de a se alătura Sonae Sierra a activat ca şi consultant imobiliar din 1993.

Ca Managing Director al Sonae Sierra în Spania, el a coordonat managementul operaţional şi comercial al centrelor comerciale deţinute de Sonae Sierra în Spania, precum şi al celor deţinute de terţe companii şi aflate în administrarea Sonae Sierra. Ca şi Country Representative, Alberto Bravo reprezintă Sonae Sierra în Spania.