ATE Bank Romania a anuntat ca, incepand de astazi, clientii care detin carduri de credit MasterCard Gold vor beneficia de asigurare si asistenta de calatorie gratuita, in baza parteneriatului bancii cu ATE Insurance Romania. Utilizarea cardului de credit pentru achitarea integrala a contravalorii biletului sau biletelor de calatorie (ori a taxei de aeroport pentru biletele de avion gratuite) constituie conditia prealabila pentru intrarea in vigoare a acestei asigurari.
Sunt acoperite riscurile de deces sau invaliditate permanenta din accident; cheltuieli medicale; indemnizatie pentru spitalizare; pierderea sau distrugerea bagajelor si a efectelor personale; pierderea banilor, a pasaportului si a altor documente personale; intarzierea calatoriei; raspunderea civila a asiguratului fata de terti.
Asigurarea este valabila de la data emiterii Certificatului si pana la data expirarii cardului de credit si este extinsa si asupra membrilor familiei detinatorului cardului care calatoresc impreuna cu acesta.