Banca Comercială Romană (BCR) a redus, începând de la sfârşitul săptămânii trecute, dobânda la creditele nou acordate de nevoi personale cu până la 2%..

"Dobânzile la creditele de nevoi personale în lei nou acordate încep de la 13,5%, dobânda este fixă pe toată perioada de creditare pentru creditele în lei. În plus, clienţii care îşi refinanţează la BCR creditele de la alte bănci sau încasează salariul într-un cont curent BCR beneficiază şi de o reducere cu 100% a comisionul de analiză a dosarului de credit", a declarat Andrew Gerber, director executiv Direcţia Managementul Produselor Retail, BCR.

BCR oferă gratuit asigurare de viaţă şi, contra cost, asigurare de şomaj. În cazul în care clientul intră în şomaj, banca plăteşte până la 24 de rate lunare.

Documentaţia creditului este simplificată, fiind solicitate doar trei acte, respectiv fişă fiscală aferentă anului precedent, adeverinţă de salariu sau extras de cont curent sau card BCR, o factură recentă de utilităţi.

Potrivit calculelor bancii, pentru un client care încasează salariul prin BCR, la un credit de nevoi personale în valoare totală de 15.000 lei acordat pe o perioada cinci ani, rata lunară este de 353 lei (DAE = 15,55%).

Aprobarea creditului se poate obţine şi telefonic prin apel gratuit la numărul InfoBCR 0800.801.BCR.