Actorul american Brad Pitt, unul dintre cei mai sexy barbati din lume si partenerul de viata la la fel de celebrei Angelina Jolie este noul chip al parfumului feminim Chanel Nr. 5. In cateva zile, celebra casa franceza va dezvalui ultima campanie publicitara a produsului sau, incarnat de vedeta hollywoodiana.


Clipul, realizat de Joe Wright, are o durata de 30 secunde si va putea fi vizionata incepand de luni pe pagina de YouTube a Chanel incepand cu primele ore ale diminetii. Campania televizata va debuna in aceesi zi, dar seara. Telespectatorii vor putea admira un Brad Pitt destins si dezinvolt, cu mainile abandonate lenes in buzunare si parand a se adresa unei femei. Sprijinandu-se cu eleganta de zid, el ii citeste un poem, scris special pentru aceasta reclama.

„Pentru a pastra o legenda in viata, trebuie sa-i imprimati o noua abordare. Este pentru prima data cand un barbat ofera imaginea acestui parfum feminim, care, dupa parerea noastra este, inainte de toate, o istorie a seductiei. Nr. 5 este un cult si suntem dispusi la investitii considerabile pentru a mentine parfumul la acest nivel”, a declarat purtatorul de cuvant al marcii.

Potrivit spuselor sale, casa de lux nu a ezitat sa cheltuiasca aproape 10 milioane de dolari pentru campania americana. La randul sau, Brad Pitt ar fi primit un plic cu 7 milioane de dolari. O suma frumoasa, dar modesta comparativ cu cele 12 milioane de dolari incasate de Nicole Kidman pentru stopul realizat de Baz Luhrmann.

Ramane de vazut daca Bradd Pitt va reusi sa mentina vanzarile de Chanel Nr. 5 la ritmul imprimat, de-a lungul celor 91 de ani de existenta, de diferite personalitati, precum Catherine Deneuve, Nicole Kidman sau Andrey Tautou.