BRD ofera, pana la 30 iunie 2012, credite de nevoi personale in lei, in cadrul unei promotii prin care clientii vor beneficia de una dintre cele mai atractive dobanzi ale momentului si nu vor plati comisioanele de analiza a dosarului de credit si de rambursare anticipata, se arata intr-un comunicat al bancii.

Dobanda anuala efectiva „all inclusive” (costul total al creditului, care incorporeaza dobanda nominala si toate celelalte costuri legate de finantare) propusa de BRD in cadrul promotiei sale de primavara este de 12,15%.

Clientul are posibilitatea alegerii formulei de creditare pe care o doreste. Optiunile pornesc de la perioada de creditare (maximum cinci ani), cuantumul (pana la maximum 65.000 de lei) sau modalitatea de rambursare (in rate constante sau descrescatoare). Clientul poate solicita o perioada de gratie la capital de pana la 6 luni.

La acordarea creditului sunt luate in calcul orice fel de venituri - de la salarii, pensii, venituri din activitati independente, pana la dividende, venituri din chirii sau rente viagere; nu se solicita garanti si nici o alta garantie suplimentara.