BRD Sogelease a lansat, in premiera pe piata de leasing din Romania, produsul “Leasing Plus”, care le ofera clientilor posibilitatea de a se asigura pentru eventuale defectiuni mecanice si electrice ce pot aparea la autovehiculul finantat de Sogelease, ulterior expirarii garantiei producatorului.

Acest nou produs include o polita de asigurare de la Allianz-Tiriac, iar brokerul si administratorul acestui program este Marsh Romania. “Leasing Plus” este primul produs de leasing care prelungeste garantia oferita de producatorii auto.

Prin incheierea unui contract de leasing de acest tip, clientii beneficiaza de finantarea costurilor cu reparatiile in cazul aparitiei unor defectiuni mecanice sau electrice dupa expirarea garantiei oferita de producator. Produsul elimina eventualele cheltuieli neprevazute in cazul in care autoturismul se defecteaza in perioada asigurata.

Un beneficiu important al produsului “Leasing Plus” este cel legat de transferabilitatea acestei garantii suplimentare. Astfel, in cazul in care clientul doreste sa-si vanda autoturismul, el va putea folosi garantia ramasa pentru a creste valoarea masinii.