Compania Brinel, integrator de tehnologie şi servicii IT, a primit din partea Microsoft România premiul pentru cea mai bună performanţă în anul fiscal 2012, pe segmentul de piaţă al companiilor mici şi mijlocii, au anuntat reprezentanţii firmei.


'Am focalizat mulţi ani pe soluţiile şi serviciile complexe pe care le oferim organizaţiilor de dimensiuni mari şi pe tehnologie, dar am câştigat şi clienţi noi din categoria întreprinderilor mijlocii, prin flexibilitate şi adăugarea de noi competenţe în soluţii de business pentru companiile mijlocii (la Microsoft, mijlocii înseamnă până la 500 de PC-uri). Premiul Microsoft «Best SMB Performance in FY12» confirmă contribuţia BRINEL la dezvoltarea companiilor mijlocii prin soluţii integrate cu produse din platforma Microsoft. Din perspectiva unei firme mijlocii, cum este şi BRINEL, ştim care sunt soluţiile la problemele cu care se confruntă acest sector, tocmai pentru că şi noi am întâmpinat aceste provocări de-a lungul celor 21 de ani de existenţă', a arătat Marcel Borodi, CEO BRINEL.

'BRINEL este partenerul Microsoft cu cea mai mare contribuţie în cifra de afaceri a Microsoft în rândul companiilor mici şi mijlocii, cu 45% creştere a veniturilor din soluţii Microsoft în acest segment. Suntem încântaţi că acest parteneriat între BRINEL şi Microsoft, de tradiţie pentru industria IT locală, produce rezultate într-un segment prioritar pentru dezvoltarea competenţelor IT şi utilizarea tehnologiei pentru creşterea productivităţii în România', a precizat Mihai Iordache, Director pentru Soluţii şi Parteneri pentru Companii Mici şi Mijlocii, Microsoft România.

Compania Brinel a fost fondată în 1991, la Cluj-Napoca, şi este unul dintre principalii furnizori români de soluţii şi servicii IT prin integrarea de software, hardware şi comunicaţii. Are 165 de angajaţi la Cluj-Napoca, Bucureşti, Oradea, Sibiu şi Braşov.