Generali România oferă cadou rovinieta încheiată pe un an clienţilor care îşi achită integral poliţa Casco pe un an, iar pentru cei care optează pentru plata asigurării în rate, rovinieta se încheie pentru 90 de zile.


Campania promoţională 'Casco pentru călătorii fără griji' este derulată de Generali în perioada 1 iulie - 31 august.

În plus, la achiziţionarea unei poliţe Casco, pe perioada derulării campaniei, clienţii primesc bonus extinderea teritorială în afara României şi Asistenţa rutieră extinsă, 24 de ore din 24, cu call-center dedicat. Prin această ultimă acoperire, asiguraţii beneficiază de suport şi tractare pentru defecţiuni mecanice sau electrice produse autoturismelor. Mai mult, au inclusă şi asistenţa pentru remedii uşoare la faţa locului.

Asiguraţii pot opta şi pentru asigurarea de accidente pentru persoanele transportate, la un preţ promoţional.

Clienţii Generali au la dispoziţie o vastă reţea teritorială de soluţionare a daunelor, conectată online la un sistem informatic avansat, care permite soluţionarea, în condiţii optime şi rapide, a oricărei solicitări de despăgubire, precum şi opţiunea efectuării plăţii direct către unităţile service reparatoare.

Generali România este membră a Generali PPF Holding B.V., care operează în 14 ţări din Europa Centrală şi de Est. Prin subsidiarele sale si administrează active de peste 15 miliarde de euro şi deserveşte peste 13 milioane de clienţi din întreaga regiune. Grupul este înregistrat în Olanda şi are sediul central în Praga (Republica Cehă). Generali PPF Holding BV este o companie rezultată din joint venture-ul realizat între Assicurazioni Generali (51%) şi PPF Group (49%).

În România, Generali ocupă locul 4, după volumul de prime brute subscrise în 2011 pe asigurări de viaţă, şi locul 7 în topul asigurătorilor de non-viaţă, noteaza Agerpres.