Grupul Renault România a lansat o campanie promoţională de pregătire a autovehiculelor pentru iarnă, care se va derula timp de o săptămână în reţeaua de service-uri autorizate ale mărcilor Dacia şi Renault.


'În perioada 22 - 27 octombrie, posesorii vehiculelor care aparţin celor două mărci pot beneficia de un pachet promoţional care cuprinde montajul anvelopelor de iarnă, echilibrarea roţilor şi depozitarea anvelopelor de vară, la un preţ de numai 15 lei/pneu (TVA inclus). Pentru ca oferta să fie cu adevărat imbatabilă, fiecare client care va opta pentru operaţiunile de mai sus va primi gratuit şi o verificare de iarnă în 15 puncte a vehiculului său', se arată într-un comunicat transmis de Renault România.

În campania 'Zilele Service' participă 86 de reparatori din reţeaua autorizată Dacia şi 52 de ateliere de service din reţeaua Renault. Promoţia se adresează atât clienţilor persoane fizice, cât şi clienţilor persoane juridice, în calitate de utilizatori ai unei flote de vehicule. Pe durata campaniei, fiecare atelier de service va fi deschis între orele 9,00 şi 18,00 de luni până vineri, iar sâmbătă între 9,00 şi 15,00.

Verificarea de iarnă pe care Dacia şi Renault o oferă gratuit pe durata campaniei include o serie de operaţiuni, printre care controlul bateriei, controlul nivelurilor, al stării şi etanşeităţii circuitelor de frână şi ambreiaj, controlul liniei de eşapament; verificarea etanşeităţii amortizoarelor şi al uzurii discurilor şi plăcuţelor de frână. Se va face şi controlul nivelului uleiului de motor; controlul densităţii şi nivelului de antigel, controlul vizual al stării caroseriei, controlul semnalizării, verificarea pneurilor şi a securităţii roţilor.

Depozitarea anvelopelor de vară se face în 'hotelurile de pneuri' pe care service-urile Grupului Renault le pun la dispoziţie pe durata unui semestru. Anvelopele vor fi păstrate în condiţii de siguranţă, respectând standardele de stocare.