“Sunt încântată să anunţ logodna fiului meu, Andrea Casiraghi cu domnişoara Tatiana Santo Domingo”. Este anunţul făcut de Caroline de Monaco, în urma unei vacanţe pe care cei doi logodnici şi-au petrecut-o, zilele acestea, la Saint-Tropez. Următoarea nuntă de la Monaco, după cea a lui Albert cu Charlene, este planificată, aşadar, pentru 2013. Zvonurile legate de iminenta apariţie a unui copil circulă deja, acesta părând a fi şi motivul pentru care cei doi au decis să se căsătorească acum, la 8 ani de când a început povestea lor de dragoste. O poveste demnă de un basm. Doi tineri extrem de bogaţi, care fac parte din aceeaşi lume – a luxului, a călătoriilor şi a lipsei de griji, în general - care s-au întâlnit, însă, când erau, practic, nişte adolescenţi. Aşadar, aveau totul, inclusiv în materie de tentaţii. Relaţia lor s-a consolidat de la an la an, în tot acest timp fiind inseparabili. Chiar dacă Andrea  şi Tatiana sunt prezenţi împreună la toate evenimentele mondene importante, de  la un capăt la celălalt al lumii, ambii evită apariţiile în mass-media.

Tatiana s-a născut la New York, în 1983 şi locuieşte la Geneva, într-un hotel de lux. Tatăl ei a fost Julio Mario Santo Domingo Jr, boss-ul imperiului familiei fondat de bunicul Tatianei, în Cartagena, cu afaceri în mass-media, aviaţie şi servicii bancare. În 2011, familia Santo Domingo a apărut în lista Forbes a celor mai bogaţi oameni din lume, cu o avere de 9.5 miliarde USD. Tatăl Tatianei este cel care s-a ocupat de educaţia fetei, el însuşi trăind înconjurat de cărţi vechi şi manuscrise rare, pe care le colecţiona. A murit, din păcate, de cancer, în urmă cu doi ani.

“Eu sunt dintre cei care cred că viaţa devine mai bună odată cu vârsta. Aştept cu nerăbdare să vizitez cât mai multe locuri, să descopăr cât mai multe culturi, să fac mai multe”, spunea Tatiana, în 2010, pentru “Vanity Fair”, publicaţia pentru care a şi lucrat. Fascinaţia ei pentru culturi diferite s-a materializat într-un business etic şi ecologic. Împreună cu prietena ei, Dana Alikhani, Tatiana au conceput site-ul “Surorile Muzungu, unde vând îmbrăcăminte şi accesorii create şi fabricate în Peru, Maroc, Mexic sau Columbia.

La rândul său, Andrea Casiraghi este al treilea, în ordinea succesiunii, la tronul Principatului Monaco, după unchiul şi mama sa, Albert, respectiv Caroline de Monaco.

Citeste si Prinţul Albert vinde 38 de maşini clasice care au aparţinut tatălui său