Un nou boutique partener Swarovski se deschide pe 8 septembrie 2012 la Iulius Mall Cluj, cu o suprafaţă de aproximativ 60 mp, în vecinătatea magazinului Massimo Dutti.

Noul boutique oferă accesorii strălucitoare, bijuterii, accesorii pentru casă şi idei de cadouri pentru toate ocaziile. De două ori pe an, Swarovski prezintă o colecţie de fashion, completată de promoţii de sezon pentru Crăciun, Ziua Îndrăgostiţilor sau Ziua Femeii, precum şi articole clasice.

Colecţia de fashion actuală toamnă/iarnă 2012/2013, intitulată “Regatul Bijuteriilor”, este inspirată de lumea rock şi baroc, tradiţie şi modernism, influenţe asiatice şi europene. Muza colecţiei este femeia modernă, tânără, atât cosmopolită, cât şi trendy.

Boutique-ul Partener Swarovski din Iulius Mall Cluj este deţinut de Magic De Luxe SRL.

În 1895, Daniel Swarovski, un inventator din Bohemia, s-a mutat în satul Wattens, Tirol din Austria, cu noul său aparat inventat pentru tăierea şi lustruirea pietrelor pentru bijuterii de cristal. Astăzi, compania, care este în continuare deţinută la nivel de familie şi condusă de a 5-a generaţie, s-a extins la nivel global, având aproximativ 26.100 angajaţi, prezenţă în peste 120 ţări şi o cifră de afaceri în 2011 de 2,22 miliarde euro.

Swarovski cuprinde două divizii de afaceri: una care produce şi comercializează elemente independente pentru industria de profil, iar cealaltă creează produse finisate impuse de un design. Demonstrând creativitatea aflată în inima companiei, liniile proprii de brand Swarovski pentru accesorii, bijuterii şi articole de decorare a casei sunt comercializate prin intermediul celor peste 2.200 de outleturi comerciale la nivel mondial.

Tot sâmbătă, pe 8 septembrie, la Iulius Mall Cluj se deschide primul magazin din România al brandului francez de lenjerie intimă Soleil Sucré by Elisa. Magazinul este localizat la etajul mall-ului, în zona Cinema City şi ocupă o suprafaţă de peste 120 mp.

Lider în Franţa pe piaţa lenjeriei intime la preţuri mici, Soleil Sucré a fost fondat în 1999, la Paris, de Dan Suissa şi creatoarea Elisa. Soleil Sucré by Elisa numără mai mult de 100 de magazine în Franţa, fiind prezent totodată în Europa şi Africa. Inaugurarea primului magazin în România, la Iulius Mall Cluj, marchează o nouă etapă în dezvoltarea la nivel european. Brandul de lenjerie vinde circa 6 milioane de piese anual.