Vorbitorii de limba franceza si engleza au la dispoziție mai multe oferte imediate de angajare în străinătate, in special in Belgia, prin platforma online Tjobs.ro.

Printre aceste oferte se numără și cele din Belgia, destinate operatorilor pe mașini de extrudare și operatorilor pe mașini Mazak. Cei interesați de oferta destinată operatorilor și programatorilor pe mașini de frezat Mazak trebuie să aibă experiență de cel puțin cinci ani pe mașină de frezat MAZAK Mazatrol, tipurile T Plus, Mazatrol 640 T, Mazatrol T32-6, Matrix, experiență în utilizarea mașinilor Mazak QT Multiples, Nexus, Integrex, dar și experiență în programarea sau operarea mașinilor Mazak Quick Turn Nexus 250 M sau Mazak Quick Turn Nexus 350 M. De asemenea, cei interesați trebuie să stăpânească bine limba engleză pentru a putea programa corect mașinile. Salariul lunar oferit începe de la 2600 de euro, brut.

Operatorii pe mașini de extrudare a maselor plastice interesați de un loc de muncă în Belgia trebuie să îndeplinească următoarele condiții: experiență de cinci ani pe o poziție similară, să fie absolvenții unui curs de specializare ca operator de mașini și să vorbească limba engleză sau limba germană. Printre responsabilitățile acestui post se află instalarea, operarea, monitorizarea și ajustarea mașinilor de extrudare. Salariul lunar oferit începe, și pentru acest post, de la 2600 de euro, brut.

Tot Belgia pune la dispoziția vorbitorilor de limbă franceză mai multe oferte de muncă. Printre aceste oferte se află și cea destinată tinichigiilor de acoperișuri. Cei interesați de această ofertă trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să vorbească limba franceza la nivel conversațional, să aibă cel puțin șase ani experiență în domeniu, în special în tencuială și în lucrări de zidărie, izolare și etanșare. Salariul oferit este, și în acest caz, de 2600 de euro, brut, lunar.