Psihologii au intocmit un grafic al zilei, catalogat drept ideal pentru femei. Pe primul loc a fost plasata relatia cu omul iubit, careia reprezentantele sexului frumos sunt dispuse sa-i acorde zilnic 106 minute, iar uneori chiar 10 ore.


La studiul angajat de un grup de cercetatori din diferite tari au participt 900 de femei, toate avand varsta de 38 de ani si care au fost rugate sa relateze cum decurge o zi normala si sa precizeze ce parere au despre activitatile desfasurate. Pentru acuratetea experimentului, expertii au tinut cont de datele unui studiu american despre cum isi petrec timpul barbatii si femeile.

Astfel, scrie Daily Mail, daca femeile ar avea posibilitatea sa aleaga ce anume sa faca in decurs de o zi, relatia cu alesul inimii ocupa cel mai mult spatiu. Urmeaza calculatorul (98 de minute), intalnirile cu rudele si prietenii (82 minute) si convorbirile telefonice (57 de minute). Pentru bucatarie, femeile nu ar acorda mai mult de 50 de minute, iar o zi de munca nu ar trebui sa dureze mai mult de 36 de minute. In ceea ce priveste deplasarea cu mijloacele de transport in comun, 33 de minute pe zi par suficiente in graficul intocmit de psihologi.

Totusi, afirma ei, chiar daca femeile ar respecta acest program tot nu s-ar simti pe deplin fericite, pentru ca, la un moment dat, s-ar plictisi.