Actritele Scarlett Johansson si Eva Longoria, precum si cantaretul Marc Anthony, au adus un plus de culoare in ultima zi a Conventiei democrate, care si-a desfasurat lucrarile la Charlotte, in Carolina de Sud.


Discursul presedintelui Barack Obama, care a acceptat sa-l infrunte pe republicanul Mitt Romney in alegerile prezidentiale din noiembrie, a fost precedat de interventia mai multor vedete ale showbiz-ului american.

Marc Anthony, fostul sot de origine portoricana a vedetei Jennifer Lopez, a cantat imnul national al Statelor Unite. I-au urmat actritele Scarlett Johansson, o democrata convinsa, si frumoasa Eva Longoria, care a vorbit despre educatie si despre visul american.

Pe scena au mai urcat, de asemenea, numeroase alte celebritati, printre care cantaretii Mary J. Blige si James Taylor. Nu a lipsit, de asemenea, Caroline Kenndy, fiica fostului presedinte asasinat John F. Kennedy.

In marea lor majoritate, starurile americane sunt democrate. La Conventia republicana, gazduita saptamana trecuta de orasul Tampa (statul Florida), singurul reprezentant al Hollywoodului care a luat cuvantul a fost actorul Clint Eastwood.