Income Magazine va prezenta pe durata campaniei electorale la locale solutiile candidatilor la functia de primar general pentru diversele probleme ale Capitalei.

Cainii maidanezi


Trei din cei sase candidati la primaria Capitalei nu si-au anuntat planurile privind rezolvarea problemei cainilor maidanezi. Sorin Oprescu si Silviu Prigoana au solutii miraculoase, inspirate de teoreticienii de la Vier Pfoten, iar Nicusor Dan, va dota asociatiile de proprietari cu tarcuri pentru cainii de pe langa blocuri.


Ce promit?

Sorin Oprescu


Sorin Oprescu si-a declarat public hotararea de a rezolva situatia cainilor comunitari prin sterilizare si nu prin eutanasiere.

In parteneriat cu fundatia Vier Pfoten, Primaria Municipiului Bucuresti va incerca sa rezolve astfel una dintre cele mai importante probleme cu care se confrunta locuitorii Capitalei.

Silviu Prigoana

“In maxim 6 luni de la preluarea mandatului de Primar General, va scap de caini, dragi bucuresteni!

Cum?

Parteneriat cu Vier Pfoten si programul Animale fara stapan. “Vom demara o ampla actiune ce presupune strangerea cainilor de pe strazi, sterilizarea acestor si pentru ca acestia sa nu ajunga din nou pe strazi, vom sprijini construirea de adaposturi in afara orasului. In plus, am gasit o solutie si pentru asigurarea hranei, prin intelegeri parafate cu cateva lanturi de restaurante, fabrici de procesare a carnii si abatoare”

Nicusor Dan

“Este o problema pe care numai incompetenta primarilor de pana acum a facut sa para grea”.

Solutii:
Ridicarea de pe strada a tuturor cainilor vagabonzi; oferirea de catre Primarie de tarcuri pentru asociatiile de proprietari care isi asuma ingrijirea (inclusiv curatenia spatiului) cainilor din vecinatate; adaposturi ale Primariei pentru ceilalti caini vagabonzi.
Evidenta exacta a tuturor cainilor din Bucuresti, cu sau fara proprietar
Sterilizarea tuturor cainilor comunitari; incurajarea sterilizarii cainilor cu stapan
Amenzi drastice pentru persoanele care abandoneaza caini
Controlul total al ONG-urilor de protectie a animalelor asupra activitatii adaposturilor de caini comunitari.