CEC Bank prelungeşte campania promoţională la creditele de nevoi personale şi la creditele de refinanţare, cu asigurare de viaţă şi şomaj, în lei, până la data de 31 august.

Clienţii care accesează creditele aflate în promoţie beneficiază de o reducere de 50% a comisionului de analiză dosar, de poliţă de asigurare de viaţă şi şomaj oferită gratuit de bancă pe întreaga perioadă a creditului, având şi posibilitatea de a obţine un card de credit în baza aceleiaşi documentaţii.

Prin prelungirea acestei campanii, clienţii vor beneficia în continuare de dobândă fixă, valabilă pe întreaga durată de creditare, în valoare de 9,5% pe an, iar persoanele care primesc salariul sau pensia în cont la CEC Bank, pe toata durata contractului de credit, au posibilitatea de a beneficia de o valoare maximă extinsă a creditului, în valoare de 50.000 lei.

Potrivit calculelor realizate de banca, valoarea DAE pentru un credit de 40.000 lei, pe o perioada de 60 luni este de 14,08%. Costurile aferente contractării unuia dintre cele două produse din cadrul campaniei sunt următoarele: comision de analiză dosar - 125 lei, comision de administrare credit - 0,3% aplicat lunar la soldul curent al creditului, comision de rambursare anticipată - 0,5% din valoarea creditului rambursat anticipat, în cazul în care până la sfârşitul perioadei de rambursare sunt mai puţin de 12 luni, respectiv 1% dacă până la restituirea integrală a creditului au rămas mai mult de 12 luni.