Pe principiul 2011 o sa fie un an misto sau n-o sa fie deloc, revista Top Gear a iesit in februarie cu un supliment gratuit si masiv despre toate lansarile de modele noi de anul acesta.
 
Ce crede Giurgea despre asta: "Unii spun ca suplimentul Cele mai tari masini noi din 2011 e cel mai bun ghid pentru cei care vor sa-si cumpere o masina noua anul asta, iar altii spun ca se vor bate pe el toti cei care vor sa-si vanda masina inainte ca ea sa devina o generatie anterioara... Tot ce stim noi este ca la realizarea lui au participat oameni din toate cele 24 de tari in care revista Top Gear e prezenta, iar acum, dupa ce l-am terminat, am putea preda un curs in spionaj industrial." 
 
Din cuprins: BMW seria1, Citroen DS4, Audi RS3, Mercedes-Benz CLS.

Top Gear este un produs original BBC. Revista Top Gear, emisiunea Top Gear si topgear online au la baza pasiunea pentru masini, prietenia, autoironia si ating audiente uriase. Fiecare editie a emisiunii Top Gear e urmarita de peste 350 de milioane de fani din toata lumea. Revista Top Gear are 24 de editii internationale si aproape 15 milioane de cititori. Iar pe internet, ne-am oprit de mult sa calculam audienta.