Din 12 mai, Revista Felicia si casa de discuri Intercont va ofera un album de exceptie semnat Celine Dion. Albumul include unele dintre cele mai cunoscute melodii interpretate de cunoscuta cantareata in limba franceza, printre care “Je ne veux pas”, “C'est pour toi”, “Un amour pour moi”, “Les chemins de ma maison”. Veti regasi de asemenea hitul “Ne partez pas sans moi”, cu care Celine Dion a castigat concursul Eurovision in 1988.
 
Recent, artista s-a reintors pe scena din Las Vegas dupa o pauza post-maternala, la varsta de 42 de ani. Din nou mama a doi baieti gemeni, Nelson si Eddy, Celine Dion, a oferit publicului un show senzational, din care nu au lipsit hit-urile “My Heart Will Go On“ si “It's All Coming Back to Me Now“.

Celine Dion este celebra pentru abilitatile sale vocale exceptionale. In 2004, dupa ce albumele sale au fost comercializate in peste 175 de milioane de copii, ea a primit in cadrul World Music Awards distinctia Chopard Diamond, fiind cea mai bine vanduta cantareata a tuturor timpurilor.
 
Pachetul revista + CD “Celine Dion” costa 8,5 lei si se distribuie impreuna cu editia din  12 mai (numarul 248) a Feliciei.
 
Una dintre cele mai apreciate reviste saptamanale pentru femei, “Felicia”, continua sa ofere produse editoriale de exceptie cititoarelor sale, cadouri pentru inima si suflet: pe de o parte muzica - cd-uri cu vocile de aur ale slagarului romanesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Nelu Ploiesteanu, Gabriel Dorobantu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladosi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) si carte – deopotriva ghiduri practice pentru o viata sanatoasa (Indicele Glicemic, 100 retete Montignac, Mananc, slabesc si ma mentin, Ghidul alimentelor sanatoase, 1000 de retete pentru bucatari amatori, SLIM, Dictionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic si Carte romaneasca de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale (Postasul suna intotdeauna de doua ori, Diabolicele, Femei celebre).