CFR Calatori lanseaza vineri un sistem de achizitie prin internet a biletelor, pentru trenurile in trafic intern de tip accelerat, rapid si intercity. Clientii, persoane fizice sau juridice, interesati sa achizitioneze bilete prin acest sistem trebuie sa se inregistreze pe site-ul companiei, urmand ca toate detaliile necesare calatoriei sa fie transmise pe email, fiind accesibile si din profilul propriu de utilizator.
 
Tichetele pot fi achizitionate oricand si oriunde in tara, la orice ora, insa numai cu anticipatie intre 3 si 30 de zile, pentru adulti, copiii, elevi sau studenti. Plata se face prin card bancar, utilizand un produs de comert electronic furnizat de Raiffeisen Bank.
 
Biletele cumparate prin noul serviciu sunt nominale, iar calatorii se pot prezenta direct la tren cu acestea tiparite, la orice imprimanta, sau cu ID-ul biletelor si un act de identitate. CFR Calatori recomanda ca in tren clientii sa se prezinte cu biletul tiparit.
 
"In cazul in care se doreste cumpararea de bilete CFR on-line (intr-o singura tranzactie) pentru grupuri mai mari, este necesar sa va adresati direct la unitatile de vanzare ale CFR Calatori", se mentioneaza intr-un comunicat al companiei.

Sursa Mediafax