Citroën a introdus pe piata romaneasca face-liftul celui mai mic model din gama, C1, acesta fiind ultimul din trio-ul Toyota/Peugeot/Citroën care apare pe piata.

Pretul sau va fi la fel de accesibil ca si pana acum, adica 8.190 de euro cu taxe, C1 fiind unul dintre putinele autoturisme noi al caror pret se situeaza sub pragul de 10.000 de euro.

Modificarile facute de producator sunt discrete, in special exterioare, la nivelul grilei, barei si farurilor. Si la interior au fost facute unele ajustari, in ceea ce priveste materialele utilizate, iar caroseria va avea la dispozitie doua noi culori - gri si albastru.

Versiunile de echipare vor fi X si SX, cel mai mic motor oferit de Citroën fiind 1.0i de 68CP, al carui consum de carburant, in ciclu mixt, este de 4,5 litri/100 km. Motorul diesel HDi, de 55 CP, va avea un consum si mai bun, de 4,1 litri/100 km/.

Printre calitatile acestui model se numara siguranta, oferita de echipamente standard precum ABS, REF sau CSC (controlul stabilitatii in curbe), la care se adauga doua airbaguri. Dotarile standard mai includ geamuri electrice fata, servodirectie si inchidere centralizata. Citroën C1 este disponibil in caroserie cu 3 si 5 usi.