Din toamnă, primii cinci cursanți clasați primesc înapoi integral taxa de înscriere. Rambursarea taxei se aplică tuturor programelor Codecs oferite în parteneriat cu Open University din Marea Britanie.

Campania se aplică pentru cei care se vor înscrie în perioada 5 iunie - 20 septembrie pentru cursurile care vor începe în această toamnă. Pentru această serie, Codecs va rambursa integral taxa de înscriere absolvenților cu cele mai bune rezultate pentru fiecare dintre programele oferite în parteneriat cu Open University din Marea Britanie. Astfel, primii cinci studenți clasați în urma evaluărilor finale în cadrul programelor de Certificat Profesional în Management, Diplomă Profesională în Management, Supply Chain Innovation, Strategy and Management, Business Operations şi Management de Proiect vor primi înapoi taxa de înscriere. Rambursarea se va face la un an de la absolvire.

„Inițiativa noastră vine ca o completare la nivel de motivare. Știm că programele de dezvoltare profesională necesită o investiție consistentă atât ca timp și efort cât și ca bani. Am observat în ultimii ani tendința ca managerii să își plătească singuri cursurile, aceste persoane făcând o dovadă clară a angajamentului pentru dezvoltare personală și profesională. Ei sunt dispuși să investească în carieră și să folosească ceea ce învață în cadrul acestor programe la locul de muncă”, spune dr. Rodica Maria Rădulescu, director Codecs Business School.