Dupa lansarea revistei BBC Science Focus in Ungaria in 2011, MSG Romania urmeaza sa editeze si celebra publicatie BBC Top Gear. MSG isi consolideaza pozitia de publisher international dupa ce anul trecut BBC a oferit, pentru prima data,  unei companii partenere un nou teritoriu, altul decat tara de origine.

Revista BBC TopGear va fi lansata in toamna in Ungaria
si va fi editata si coordonata de echipa din Romania. Tirajul estimativ va fi de 25.000 de exemplare si va aparea lunar.  In acelasi timp MSG poarta negocieri avansate pentru lansarea pe piata de media din Croatia a titlurilor din portofoliu BBC iar pe piata locala urmeaza sa lanseze inca 4 titluri.

“Acesta este rezultatul unui efort cumulat de peste opt ani a echipei MSG Romania prin care am reusit sa castigam increderea partenerilor nostri externi. In acest moment, am finalizat negocierile pentru Romania si Ungaria, iar Croatia se afla intr-un stadiu avansat de discutii. Domeniile noi spre care ne-am orientat in 2012, sunt tehnologie si comunicatii, calatorii, extinderea zonei auto si vom aborda aria sportiva”
, declara Serban Barbato, Managing Director MSG Romania.

TopGear este un produs original BBC
. Revista TopGear are 30 de editii internationale si aproape 15 milioane de cititori. Revista TopGear, emisiunea TopGear si topgear online au la baza pasiunea pentru masini, prietenia, autoironia si ating audiente uriase. Fiecare editie a emisiunii TopGear e urmarita de peste 350 de milioane de fani din toata lumea. 

MSG Romania este parte a INTACT Media Group si editeaza  BBC TopGear & Catalogul de teste TopGear,  BBC GoodFood, BBC Science FOCUS Romania & Ungaria.