LOCURI DE MUNCĂ.Oracle, Huawei, Continental Automotive Group, Lidl şi Hella sunt principalii angajatori de săptămâna aceasta, care au postat pe site-urile de profil cele mai multe anunţuri, atât pentru Bucureşti cât şi pentru oraşele din ţară.  Majoritatea poziţiilor vacante este pentru posturile de ingineri pentru care se cere experienţă.

Oracle România
a postat luni, pe site-urile de specialitate, 10 anunţuri de angajare, pentru businessul desfăşurat la Bucureşti.

Printre acestea se numără cel de Applications Enterprise Architect, pentru care se cere peste 10 ani de experienţă, database support specialist, poziţie pentru care sunt necesari doar 3 ani de experienţă şi health sciences – release engineer, cunoscător de UNIX, SQL, Java şi HTML.


Producătorul chinez de echipamente IT şi telefonie mobilă Huawei Technologies are disponibile săptămâna aceasta, pentru Bucureşti mai multe posturi. Printre acestea se numară 10 poziţii pentru postul de back office engineer, pentru care sunt necesari 1-2 ani de experienţă. De asemenea, chinezii de la Huawei Technologies vor să angajaze alte două persoane care să ocupe postul de QA Engineer, pentru care se cer 5 ani de experienţă.


Continental Automotive Group România a postat pe site-urile cu anunţuri de job-uri, la începutul săptămânii 8 posturi vacante, pentru oraşe precum Iaşi, Timişoara şi Sibiu. Printre acestea se numără cel de Project Manager for Instrumentation & Driver HMI, Junior Hardware Developer for Hybrid Electric Vehicle sau Software Support Engineer for Engineering Tools & Verification Group.


Şi retailerul alimentar Lidl are disponibile mai multe posturi vacante pentru care vrea să angajeze în oraşe precum Huşi, Zărneşti, Timişoara, Bucureşti, Vaslui sau Mediaş. Printre poziţiile disponibile se numără cea de casier, şef adjunct de magazin, şef vânzări sau operator date.

Producătorul de becuri şi echipamente de iluminat Hella are disponibile opt posturi cele mai multe fiind pentru Timişoara, unde vrea să angajeze specialişti precum Supplier quality engineer, Software Project Manager for Components sau Patent Specialist, vorbitor de limbă germană.

Citiţi şi:
Idee de afacere: arhitect de cariere  
Ce tari au intrat in vizorul vanatorilor de joburi din Romania  
Topul job-urilor pentru care se primesc cele mai multe CV-uri