Saptamana Financiara va ofera de luni, 22 august, ultimul volum al colectiei „Computer si Internet fara profesor”. Colectia, formata din 16 pachete de curs (fiecare pachet incluzand suportul de curs si un CD-ul), a propus tuturor cititorilor o modalitate eficienta si atractiva de invatare si perfectionare a cunostintelor privind utilizarea calculatorului personal.
 
Volumul 16 al colectie „Computer si Internet fara profesor” este dedicat sistemului de operare Windows 7 si aplicatiilor acestuia. Acesta va permite personalizarea gadgeturilor de desktop (mici aplicatii care ofera informatii, cum ar fi ora, data, calendar, convertor valutar). Windows 7 include deja cateva gadgeturi predefinite, insa exista optiunea de a descarca si altele gratuit de pe Internet. Un capitol special al suportului de curs este dedicat instalarii sau dezinstalarii programelor, fie prin intermediului unui CD sau DVD sau de pe Internet. De asemenea, veti afla de ce este necesara formatarea, in cazul hard diskurilor, CD-urilor sau DVD-urilor.
 
Pana pe 28 august va mai puteti inscrie la „Computeriada” – concursul derulat pe site-ul Saptamana Financiara www.sfin.ro/computeriada. Marele premiu al „Computeriadei” este format dintr-un televizor LCD si un sistem Home Cinema, precum si posibilitatea sustinerii examenului European Computer Driving Licence (ECDL). Totodata, „Computeriada” ofera 10 premii Gold, constand in laptopuri si 20 de premii Silver, constand in sustinerea gratuita a examenului ECDL. Premiile saptamanale constau in cartele RUN, de suport IT la domiciliu, si carti de specialitate, oferite de Helpio. Compania Class IT Outsourcing ofera celor mai buni 3 cursanti internship-uri de o luna, in urma carora vor avea sansa sa obtina un job in cadrul companiei.
 
Stabilirea castigatorilor concursului va avea loc la mijlocul lunii septembrie, dupa tragerea la sorti computerizata, iar lista castigatorilor va fi publicata pe www.sfin.ro.