Din 16 mai, gasiti alaturi de Saptamana Financiara volumul 2 al cursului „Computer si Internet fara profesor”, cea mai eficienta si atractiva modalitate de invatare si perfectionare a cunostintelor privind utilizarea calculatorului personal, in doar 16 saptamani. Acest volum este dedicat aplicatiilor generale ale sistemului de operare Windows XP.
 
Din cuprinsul acestui volum o sa aflati cum puteti utiliza WordPad, Notepad si Paint, ce optiuni de sunet aveti la dispozitie, care sunt cele mai potrivite instrumente pentru intretinerea computerului. Cu ajutorul CD-ul asociat, va veti putea verifica imediat cunostintele acumulate. Nu ratati sansa de  castiga premii atractive, in cadrul concursului desfasurat pe pagina de internet a publicatiei, www.sfin.ro. Ca si la „English Today”, pentru orice problema va puteti adresa „Profesorului IT”.
 
Marele premiu al „Computeriadei” este format dintr-un televizor LCD si un sistem Home Cinema, precum si posibilitatea sustinerii examenului European Computer Driving Licence (ECDL). Totodata, „Computeriada” pune la bataie 10 premii Gold, constand in laptopuri si 20 de premii Silver, constand in sustinerea gratuita a examenului ECDL. Premiile saptamanale constau in cartele RUN, de suport IT la domiciliu, si carti de specialitate, oferite de Helpio. Compania Class IT Outsourcing ofera celor mai buni 3 cursanti internship-uri de o luna, in urma carora vor avea sansa sa obtina un job in cadrul companiei.
 
Colectia “Computer si Internet” apare in fiecare luni, in perioada 9 mai - 22 august. In fiecare zi de luni, cititorii vor primi odata cu Saptamana Financiara pachetul de curs care include suportul de curs si CD-ul, la un pret special de numai 14,99 lei.