Seria concertelor şi a festivalurilor continuă şi în luna septembrie. Începând din a doua jumătate a lunii, fanii Patrice îl pot revedea în concert pe 14 septembrie, în prima zi a Festivalului Plai la Timişoara.

Mai mult, unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti internaţionali, Leonard Cohen, revine la Bucureşti, pe data de 22 septembrie, într-un concert care va avea loc în Piaţa Constituţiei şi care va promova cel de-al doisprezecelea album al său, „Old Ideas”.

Pe 23 septembrie, în Piaţa Constituţiei, trupa Il Divo va susţine un concert şi tot în aceeaşi zi şi formaţia Anathema la Jukebox Venue, în Bucureşti.

La finalul lunii, fanii muzicii electronice pot merge la Ministry of Sound: Made in London (Turbohale, Bucureşti, 29 septembrie). Evenimentul îi aduce în aceeaşi sală pe Stefano Noferini, Robert Babicz, Popof, Patrick Hagenaar şi DJ Optick, iar muzica lor va recrea atmosfera londoneză de clubbing.

Biletele pot fi cumpărate prin serviciul G-Ticket de la Germanos Telecom România şi de pe siteul Eventim. G-ticket este un serviciu lansat de Germanos în urmă cu 4 ani, în parteneriat cu Eventim – jucător european de pe piaţa de ticketing a spectacole live şi de entertainment.