Rapperul Coolio a fost arestat si incarcerat in acelasi penitenciar din Las Vegas unde fiul sau cel mare, Grtis Ivey, se afla inchis din toamna anului trecut.

Politistii au descoperit, dupa ce l-au tras pe dreapta pe Coolio, vineri, in timpul unui control de rutina, ca acesta avea pe numele lui doua mandate de arestare, informeazacontactmusic.com.
Coolio a fost retinut si dus la centrul de detentie Clark County, fixandu-i-se o cautiune de 5.850 de dolari.
In mod ironic, in aceeasi inchisoare se aflasi fiul sau cel mare, dupa ce acesta ar fi jefuit un barbat sub amenintarea armei, in toamna anului trecut.

Grtis Ivey si iubita sa, Shantrice Wilkerson, ar fi intrat prin efractie intr-un apartament, pe 29 octombrie 2011, si, sub amenintarea armei, l-ar fi fi jefuit pe proprietar. Se pare ca cei doi au furat doua laptopuri, doua iPad-uri si un seif. Ambii au fost identificati de victima ulterior si incarcerati pe 14 noiembrie.
 
Ivey trebuie sa se prezinte in fata unui judecator luni, potrivit Tmz.com.  Pentru Coolio nu a fost fixata inca o audiere.

In 2010, rapperul Coolio a fost dat in urmarire generala de politia americana, dupa ce un judecator din Los Angeles a decis sa elibereze un mandat de arestare pe numele cantaretului. Autoritatile americane au luat aceasta decizie pentru ca rapperul incalcase termenii regimului de eliberare conditionatasi nu s-a prezentat la o audiere obligatorie.

Coolio se afla in regim de eliberare conditionata din 2009, dupa ce a pledat vinovat la acuzatia de posesie de droguri. Coolio a fost arestat, in martie 2009, pe aeroportul international din Los Angeles. Autoritatile au declarat ca au descoperit cocaina in bagajele rapperului.
Pe numele lui real Artis Leon Ivey Jr., Coolio, in varsta de 45 de ani, este celebru pentru hitul "Gangsta's Paradise", care a avut succes in anii '90, aceasta piesa fiind inclusasi pe coloana sonora a filmului "Minti periculoase/ Dangerous Minds" (1995).