O biblie care a aparţinut lui Elvis Presley a fost vândută la o licitaţie din Greater Manchester pentru suma de 59.000 de lire sterline (94.000 de dolari).


Cartea de 1.600 de pagini i-a fost dată cântăreţului de unchiul său Vester şi de mătuşa Clettes la primul Crăciun petrecut în casa sa din Graceland, în 1957. Ea conţine adnotări făcute de Presley, care a murit la 16 august 1077, la 42 de ani. 


O pereche de pantaloni nespălaţi ai cântăreţului scoşi la vânzare de casa de licitaţii Omega din Stockport nu a fost vândută pentru că sumele licitate nu au atins preţul de rezervă. Sumele licitate pentru pantaloni au ajuns la 5.000 de lire sterline, în timp ce preţul de rezervă fusese fixat la 7.000 de lire sterline, potrivit Agerpres.


Biblia s-a numărat printre cele peste 100 de obiecte care au aparţinut lui Elvis Presley scoase la vânzare. Aceasta a fost vândută în numele unui colecţionar britanic al lui Elvis, care vinde un sfert din colecţia sa.  Karen Fairweather, din partea licitatorilor, a spus: "A fost o atmosferă cu adevărat interesantă în cameră, am avut 300 de oameni şi s-au făcut licitări online şi prin telefon din toată lumea'. 


Cel care a câştigat licitaţia prin telefon, care a avut doi rivali tot prin telefon şi care nu a dorit să fie identificat, este un american stabilit în Marea Britanie