Pentru ultimele trei jocuri de calificare la Turneul final european de anul viitor, fotbalistii echipei nationale au avut promise prime de cate 30.000 de euro de jucator in caz de victorie.

S-ar fi obtinut astfel noua puncte si mult doritele bilete pentru Ucraina-Polonia 2012, sau cel putin un loc de baraj.

Nici selectionerul nu sta mai bine la capitolul financiar dupa aceste trei partide. Nu mai putin de 800.000 de euro ar fi incasat Victor Piturca daca le-ar fi aratat lui Mutu&Co. drumul spre victorie.

Iesit momentan din circuitul echipei nationale, Mirel Radoi a declarat de la mii de kilometri distanta ca ,,poate jucatorii n-au fost stimulati financiar suficient”. ,,Dar cat ar fi trebuit”, se intreaba retoric presedintele FRF, Mircea Sandu.

,,Nu suntem alaturi de jucatori? Pai haideti sa mai spun inca o data. Meciurile cu Albania si cu Belarus erau cotate la 10.000 de euro. Erau sase puncte. Pana acum, cu Albania si Belarus n-aveam nici o problema, dar cu toate astea le-am oferit cate 10.000 de euro. La meciul cu Franta, de asemenea, le-am oferit tot 10.000 de euro. Deci unde nu-i sustinerea? Altceva ce sa facem?”, a spus Nasu’ astazi, la revenirea din Albania, unde romanii au remizat aseara, 1-1, in ultimul joc din preliminariile de calificarea la Euro 2012-Grupa D.