Dupa ce a reusit sa-l alunge de la sefia OPSPI, pe Remus Vulpescu, in cazul privatizarii Oltchim, senzationalul Dan Diaconescu a fost la un pas de a face noi victime si in randul conducerii Aeroportului Otopeni.Chemata astazi, in mare secret la raport, la Ministerul Transporturilor, conducerea Aeroportului Otopeni a trebuit sa dea cu subsemnatul in cazul show-ului prestat in urma cu cateva zile de Dan Diaconescu chiar in salonul oficial.

Surse din MT sustin ca intalnirea de grad zero dintre sefii MT si cei ai Aeroportului ce parea a se lasa cu demiteri si sanctiuni drastice a fost una doar de “curtoazie”. Singura masura punitiva care ar fi luat-o ministrul Ovidiu Silaghi in acest caz ar fi fost doar declarativa: “Mars si sa nu va mai vad”. Demiterea conducerii Aeroportului Otopeni ar fi fost greu operabila cu atat mai mult cu cat relatia de prietenie dintre directorul general al Aeroportului, Cristinel Smadu si ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi este una de notorietate.

Joi seară, Dan Diaconescu a revenit in tara, dupa o vizita la Londra, si a sustinut o conferinta de presa tocmai in salonul oficial al Aeroportului International Otopeni. Acest salon de protocol este destinat Oficialilor, gen presedinte, premier, ministru sau VIP-uri.