Miercuri, 3 noiembrie, Dan Negru a oferit telespectatorilor un show senzational la “Te pui cu blondele?” alaturi de invitatul sau Dan Capatos si cele 50 de asistente tv care s-au incumetat sa-l infrunte in celebrul concurs de cultura generala! Astfel, in intervalul de difuzare al emisiunii, cei mai multi telespectatori din targetul all urban au ales Antena 1, plasand “Te pui cu blondele?” pe primul loc in topul audientelor.
 
Sub bagheta magica a maestrului Dan Negru, in intervalul 20.32 – 22.00, Antena 1 a inregistrat la nivelul targetului all urban un rating de 8.3%  si 18.5% share, devansand postul Pro TV care a obtinut in acelasi  interval un rating de 4.8 % si o cota de piata de 10.8%.
 
Dupa ce Sanziana Buruiana, Laurette, Andreea Tonciu si alte asistente tv au parasit rand pe rand competitia, Dan Capatos s-a confruntat in finalul emisiunii cu cele mai puternice dintre blonde printre care s-au numarat Marina Dina, asistenta lui Mihai Morar si Bianca Dragusanu. Deznodamantul competitiei nu a fost insa favorabil frumoaselor domnisoare, prezentatorul emisiunii “Un show pacatos” fiind cel care a plecat victorios din platoul “Te pui cu blondele?”.
 
Dan Capatos nu este insa singurul prezentator tv care a obtinut ieri seara o mare victorie. La randul sau, Dan Negru se poate lauda cu un binemeritat loc intai in clasamentul audientelor. Mai mult, in prezent, Dan Negru este singurul moderator din Romania cu doua emisiuni fruntase in topul emisiunilor de divertisment.