Pericol iminent pentru vedetele din Romania! Miscarile le sunt urmarite, gesturile analizate, iar incepand cu aceasta toamna orice zi banala se poate transforma intr-o experienta iesita din comun! Din 13 septembrie, maestrul showurilor de divertisment, carismaticul Dan Negru revine la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii ,,Plasa de stele”. Din 14 septembrie si emisiunea ,,Castigi in 60 de secunde” se intoarce din vacanta, insa nu oricum, ci cu o miza de doua ori mai mare. In acest sezon, premiul pentru cei ce reusesc sa treaca de toate cele 10 provocari este de 100.000 de lei!

Explozii, cascadorii, avioane in pragul prabusirii sau situatii absurde sunt doar cateva dintre ingredientele unor farse de milioane de telespectatori, atent gandite de echipa de la ,,Plasa de stele”. Nimic nu poate sta in calea lui Dan Negru atunci cand are in minte planul unei farse de senzatie, iar vedetele prinse in ,,plasa” sezoanele trecute pot confirma acest lucru.

Vacantele in strainatate nu sunt nici anul acesta o optiune pentru vedetele care spera sa scape de farsele maestrului Dan Negru. Asemeni sezoanelor anterioare, farsele acestui an ar putea depasi barierele locale, ajungand pe meleaguri straine. Sezonul acesta, nu doar vedetele se afla insa in risc, ci insusi Dan Negru, care ar putea deveni oricand victima unei razbunari nemiloase.

Tot in aceasta saptamana, cel mai tare gameshow din lume ,,Castigi in 60 de secunde” va lua startul la Antena 1! 100.000 de lei, aceasta este noua miza a showului, o suma de doua ori mai mare decat cea pusa in joc sezonul trecut. Cei mai indemanatici, cei mai ambitiosi, cei capabili sa-si stapaneasca emotiile au mari sanse sa plece acasa cu acest premiu important. Conditia este sa treaca cu succes de toate cele 10 provocari ale concursului. Alaturi de Dan Negru si ,,Castigi in 60 de secunde”, viata multor romani poate urma un alt curs, iar pentru acest lucru este necesara doar putina indemanare.
 

Cu doua emisiuni la Antena 1 si alte doua la o televiziune din Chisinau, Dan Negru se mentine cel mai longeviv prezentator de divertisment din Romania, aflat mereu pe primele locuri in preferintele telespectatorilor. De altfel, de la inceputul lui 2011 si pana la bine-meritata vacanta din vara, emisiunile sale de la Antena 1: ,,Plasa de stele”, ,,Castigi in 60 de secunde” si ,,Te pui cu blondele?” s-au mentinut mereu in Top 10 emisiuni de divertisment.